Direktlänk till inlägg 4 oktober 2011

Emmy 1 år,Uppfödarmöte och parningsresa på G

Av Britt - 4 oktober 2011 06:42

Voff voff voff och Halloj igen alla där ute!


Nu har det hunnit gå en tid till sedan jag fick tid att sätta mig vid datorn och blogga lite.

Det är nackdelen med att ha en iPhone, man "Facebookar"och kollar mail via den och sätter därför sällan på den stora datorn..


I allafall så har vi löptider här hemma, vilket innebär att Elvis är utlokaliserad hem till mamma Wilma och hennes familj sedan i fredags.

OJ, vad mamma Wilma blev glad över att få hem sin gosse!

Glädjeskutt och bus och lek varje dag enligt matte Camilla.

  Mimmi har fått nya trosor, rosa denna gång. Superbra och billigt 3 pack för 59,95 på City Gross, bara att klippa ett hål för svansen! Elvis har sina fina leopardbyor på sig för att inte hitta på några dumheter. De är också jättebra att ha när man åker hem till andra hanhundsägare eller till veterinären, man eliminerar effektivt skvättande på fel plats.

Detta fina skvättskydd har jag köpt av Ulla- Britt på Vitterklippenskennel.  http://www.vitterklippens.com/butiken2.html   Inte fullt så glad Elvis.


I onsdags fyllde Emmy 1 år och självklart var vi i Järna och firade henne!

  Farmors älskling!  Födelsedagstårtan, visst är det speciellt med bara 1 ljus!   Paketutdelning  Tyvärr suddig bild på Emmy med två av presenterna   Emmy med sina leksaker hon fick av oss, tror att docksängen var roligast!   Hela familjen Brander- Nilsen förbereder sig att blåsa ut ljuset. ( med en mycket suddig morfar Dennis i bakgrunden)   Mums, finns det något bättre än en tårta man kan äta med fingrarna?   MUMS!!


I helgen har vi varit på uppfödarmöte på Tånga Hed, jag och Mimmi.

Det var 21 stycken kennlar /uppfödare på plats liksom några "vanliga" Wheatenägare, däribland Mimmis "pojkvän" Neddus med matte Barbro och Mimmis pappa Dingo med matte Åsa.


Det är så trevligt och intressant att få träffa andra wheatenägare och utbyta erfarenheter, oerhört intressanta föredrag hade vi även där.

Veterinär Katarina Evans ifrån Blå Stjärnan i Göteborg berättade om valpningskomplikationer och sjukdomar hos späda valpar. Juristen Katarina Sundberg fd chefsjurist på SKK pratade om hundjuridik.


Mimmi som är i höglöp till alla hundpojkars stora glädje/sorg njöt av de öppna hederna på Tånga tidigt på mornarna när övriga sov.( säkrast så)

Vi delade rum som vanligt med Agneta ifrån kennel Connor's och Mimmi gillar verkligen den nya hundburen i tyg jag köpt av Bibbi på Minimax.

  På hemvägen i söndags stannade vi för kaffe nästan i Järna...Jära  

I dag bär det av till Neddus i Gävle för att förhoppningsvis producera några valpar.

Agneta följer med som codriver.

Så förhoppningsvis kommer huset fyllas av lite småvalpar i början på december!


Avslutar med hälsningar ifrån Tuva i Järna som njuter i trädgården.

Och en hälsning ifrån Andi som är i senaste numret av tidningen Härliga hund   



Ha en riktigt skön vecka!



Tjingeling!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt - 19 maj 2014 18:58


Halloj!! Det var verkligen ett bra tag sedan jag hade lite nytt att skriva om här. Men nu så kan vi berätta att barnbarn nr 2, Tilde, Sonja Brander kommit! Hon föddes den 11 februari klockan 04:01 och vägde 4408g samt var hela 53,5 cm lång. ...

Av Britt - 22 december 2013 20:37


En riktigt God Jul till er alla från oss!

Av Britt - 21 oktober 2013 16:17

Halloj igen alla vänner! Ja då är jag tillbaks på bloggen. Vad har då hänt sedan förra inlägget? Jo, vi( jag och maken) har varit till London på Proms in The Park 2013. Som vanligt en härlig upplevelse, sitta tillsammans med 40 000 andra och ...

Av Britt - 22 september 2013 19:35

Halloj igen!Får blogga ifrån mobilen idag igen.Vi får se hur det går...I dag passade vi på att åka till Charlotta för att gosa lite igen med Elvis och Moas valpar.Valparna har hunnit bli 8 veckor nu och letar nya kärleksfulla hem att flytta till!Här ...

Av Britt - 17 september 2013 14:56

Halloj!Jag har inte dött! Men datorerna och jag är osams, gör ett försök att blogga från mobilen..Nu är Elvis och Moas valpar snart 8 veckor och därmed redo för att flytta till sina nya hem.Det finns både hanar och tikar otingade som gärna vill komma...

Presentation


Välkommen att följa vår vardag!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

GÄSTBOK

TRANSLATE THE BLOG HERE!


Ovido - Quiz & Flashcards